De Bouwroute: geslaagd debuut

In het weekend van 13 en 14 maart vond de eerste Vlaamse editie van de Bouwroute plaats. 260 bouwbedrijven gaven het beste van zichzelf en stelden hun deuren open voor het grote publiek. Bedoeling? De lokale consument de kans geven om zijn bouw- en renovatieplannen af te toetsen met professionals uit de eigen streek.

Ook Clement nam deel aan hét opendeurweekend voor bouwbedrijven. Onze bezoekers kregen de mogelijkheid om coronaproof ideeën op te doen voor het totaalmeubilair van hun dromen en konden tegelijkertijd ontdekken hoe het er achter de schermen aan toe gaat in ons ambachtelijk én ultramodern interieurbouwbedrijf. Bovendien konden de bezoekers ook kennis maken met Studio ID. en Elletrik.

De deelnemers kregen een unieke kijk in onze geheel vernieuwde kantoren en onze gemoderniseerde vergaderzaal. Daarnaast ontvingen we hen maar al te graag in het door Clement bv bemeubelde modelappartement. Verder namen onze enthousiaste medewerkers de bezoekers mee doorheen het productieproces: van tekening tot eindproduct.

Clement blikt tevreden terug op een geslaagd eerste Bouwroute-weekend en we kijken alvast uit naar de volgende editie!

Neem de eerste stap in het realiseren van uw droom.