Talentontplooiing en -ontwikkeling: een generatielange visie

Maar liefst 98% van de schrijnwerkers en interieurbouwers vindt de zoektocht naar nieuwe werkkrachten aartsmoeilijk, zo blijkt uit een recente studie van Bouwunie. Het gaat goed met de sector, maar de vraag naar gekwalificeerd personeel is enorm.

Nochtans hebben we de mooiste job ooit. Vakmanschap, innovatie en informatisering gaan bij ons hand in hand. Helaas lijkt dit steeds minder door te dringen bij de schoolgaande jeugd. Jongeren moeten terug gemotiveerd en geïnspireerd worden om meer te kiezen voor technische opleidingen.

Daarom zet Clement bv volop in op talentontplooiing en -ontwikkeling. Het is ons doel om jonge werkkrachten mee te vormen en klaar te stomen. We willen jongeren overtuigen van de schoonheid en de intensiteit van ons bijzondere vakgebied.

Clement bv geeft jongeren niet enkel kansen via stages, maar ook tijdens de schoolvakanties hopen we verschillende jobstudenten te overtuigen van de veelvuldigheid van ons vak. We zien het als een grote eer dat velen van ons team hier ook ooit gestart zijn als stagiair of jobstudent.

Daarenboven ondersteunen we studenten bij de ontwikkeling van hun creativiteit en het slagen in hun studies. Van machinale ondersteuning voor een GIP-proef over de aanlevering van materialen voor een bachelor- en masterproef tot advies en ondersteuning voor een bepaald project: voor Clement bv is dit vanzelfsprekend.

Zo maken we van talentontplooiing en -ontwikkeling een duidelijk punt. Gebeten jongeren zijn de toekomst van onze mooie sector en ze verdienen alle kansen en ondersteuning om zowel zichzelf als ons vakgebied naar ongekende hoogtes te stuwen. Deze visie zetten we bij Clement bv dagelijks om in de praktijk, al generaties lang! 

Ervaringsdeskundigen aan het woord: 

“Raymond, Pol en de medewerkers deden er alles aan om mij in de best mogelijke omstandigheden te laten groeien. Dankzij mijn tijd bij Clement sta ik waar ik nu sta.” Drilon Kryeziu

“Het hele Clement-team heeft mij alle kansen gegeven om me te ontwikkelen, als vakman en als persoon. Dankzij de optimale begeleiding bij Clement heb ik al veel bijgeleerd." - Jetse Vanderlinden


Neem de eerste stap in het realiseren van uw droom.